Két új Logitech egér laptoopokhoz

forrás Prim Online, 2005. június 3. 10:28
A Logitech laptop számítógépekhez fejlesztett termékvonalát két új egérrel bővíti: a Logitech V200 vezeték nélküli egérrel és a Logitech Cordless Mini optikai egérrel. Beépített energiagazdálkodási funkciójának köszönhetően mindkét egér nagyon sokáig bírja egy elemmel.
A Logitech mostantól kezdve négy különböző egeret kínál a laptop számítógépek felhasználóinak. Ezek mindegyike kompakt kivitelű és könnyen szállítható, azonban más-más formatervvel és szolgáltatásokkal készül, hogy eleget tehessen a különböző felhasználók eltérő igényeinek.

A Logitech V200 vezeték nélküli laptop egér rendkívül hosszú, akár egy éves elem-élettartamot ígér, és interferenciáktól mentes 2,4 GHz-es digitális átviteli technológiát használ. A másik új termék, a kedvező árú Logitech Cordless Mini optikai egér remek választás azoknak az ár-érzékeny laptop felhasználóknak, akik nem szeretik a beépített érintőlapot használni, ezért inkább egy megbízható, vezeték nélküli egeret akarnak maguknak.

Mindkét új egérrel könnyű a vezeték nélküli munka. Egy jól látható fényjelzés mutatja az elemek töltöttségét, és figyelmeztet, amikor közeleg az elemcsere ideje. Mindkettő egér plug-and-play: tartozékuk a miniatűr vezeték nélküli USB vevőállomás, ami gyárilag hozzá van hangolva az adott egérhez. Amikor a vevőt a számítógépbe dugjuk, az egér azonnal működésre kész. Használaton kívül az USB vevőegység kényelmesen tárolható az egér talpára csatolva. Ez a pozíció az egeret automatikusan ki is kapcsolja, így még tovább növelve az elemek élettartamát, ugyanakkor pedig az egér és a vevőegység szállítását is megkönnyíti.