Telefon és szélessávú internet egy csomagban

forrás Prim Online, 2005. június 7. 13:57
A T-Com június 9-től a lakossági ügyfeleknek is kínál olyan kombinált csomagot, amely egyben tartalmazza a telefonálás és a korlátlan, szélessávú internetelérés lehetőségét.
A TDSL Favorit Plusz csomag bevezetésével egyidejűleg akciót indít a T-Com, melynek keretében július 31-ig belépési díj nélkül lehet előfizetni az új csomagra, továbbá augusztus végéig kedvezményes havidíjat kell csak fizetni.

A T-Com június 9-től T-DSL Favorit Plusz néven olyan kombinált csomagot kínál a lakossági ügyfeleknek, amely tartalmazza a telefonvonal havidíját, az akár napi 18 óra ingyenes beszélgetést nyújtó Favorit Plusz díjcsomagot, a korlátlan internetezést biztosító szélessávú kapcsolatot, valamint havi 1 óra T-Com HotSpot-elérést.

A kombinált csomag elemei


A Favorit Plusz díjcsomaggal hétköznap délután 16.00 órától másnap délelőtt 10.00 óráig, hétvégénként pedig egész nap ingyen lehet hívni minden T-Com-számot. A díjcsomag csúcsidőben (hétköznap 10.00 és 16.00 óra között) és az egyéb hívásirányokban is kedvező percdíjakat kínál.

A TDSL-Favorit Plusz díjcsomag előfizetésekor az ügyfél választhat a 1 Mbit/s vagy a 2 Mbit/s maximális letöltési sebességű szélessávú elérés közül.

(A T-márkák hazai bevezetésének következtében egyes termékek, szolgáltatások nevei megváltoznak. A T-Com a lakossági ügyfeleinek T-DSL Favorit Plusz néven, üzleti ügyfeleinek T-DSL Profi V8, illetve T-DSL Profi Ritmus néven kínálja korlátlan, szélessávú internetelérést is tartalmazó kombinált csomagjait. A T-Online - az Axelero utódjaként - T-Online DSL néven kínálja ügyfeleinek a szélessávú vezetékes internetet. A T-Com internetszolgáltató partnerei továbbra is ADSL néven kínálják szélessávú internetes csomagjaikat.)

A T-Com HotSpot szolgáltatása nagy sebességű, vezeték nélküli internetelérést biztosít.

A szolgáltatás által lefedett nyilvános helyszínek listája június 8-tól megtalálható a www.t-com.hu weboldalon.