Az APC lett 2005 adatközponti megoldásokat szállító vállalata

forrás Prim Online, 2005. június 18. 09:20
A Data Center Solutions Company of the Year díj odaítélésével nem csak az APC termékeit, hanem a vállalat teljesítményét és az elmúlt három év kiemelkedő értékesítési eredményeit is elismerték.
Az American Power Conversiont (APC), az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások piacvezető szállítóját választotta a 2005-ös év adatközponti megoldásokat szállító vállalatának a Frost & Sullivan tanácsadó cég. A Data Center Solutions Company of the Year elismerést az APC piacvezető szerepe és piaci részesedésének növelése mellett új piacok meghódításának, innovatív stratégiáinak, valamint technológiai fejlesztéseinek köszönheti.

A díjjal az APC az adatközpontok és nagy rendszerek, azaz a hálózat-kritikus fizikai infrastruktúra (NCPI) piacán elért fejlődését is jutalmazták – amely piacot 7 milliárd dollár nagyságúra becsüli az APC. Az APC egyedi hálózat-kritikus fizikai infrastruktúrája, az InfraStruXureTM egy olyan egyedi architektúra, amely az áramellátási, hűtési, felügyeleti és szolgáltatási megoldásokat fogja össze egy rackekre optimalizált termékcsaládba. Az APC 2004-ben csaknem megduplázta InfraStruXureTM eladásait, de a Frost & Sullivan elismerése leginkább annak szólt, hogy InfraStruXureTM megoldásával az APC egy új termékosztálynak teremtett piacot: az olyan rendelkezésre állási megoldásoknak, melyek – a tervezéstől kezdve a telepítésen és működtetésen át a leszerelésig – az adatközpontok életciklusa során felmerülő minden problémára választ adnak.