A Lexmark W840 megkönnyíti a részlegszintű mennyiségi nyomtatást

forrás Prim Online, 2005. július 1. 08:40
A Lexmark június végén bemutatta Lexmark W840, monokróm lézernyomtatóját, amely a mennyiségi nyomtatás funkcionalitását és sokoldalúságát nyújtja azon felhasználóknak, akik nagyformátumú nyomtatáshoz gyorsaságot, eredményességet és fejlett dokumentumbefejezési megoldásokat igényelnek.
Az erős 625 MHz-es processzor és 256 MB-os alapmemória segítségével a Lexmark W840 percenként akár 50 A4-es oldalt nyomtat – az első oldalt pedig kevesebb, mint 7 másodpercen belül! Havi terhelhetősége 300.000 oldal, így még a legmagasabb nyomtatási igényeket is kielégíti.

Könnyű kezelhetőség

A Lexmark W840 nyomtatót innovatív felhasználói kezelőpanel jellemzi, amely az egyidejűleg bemutatott Lexmark C920 nyomtatóban is megtalálható. Az egyéni igények szerint alakítható képernyő kiemelkedően egyszerű kezelést biztosít a képernyőn lévő grafikákkal, amelyek segítik még a legegyszerűbb nyomtatási feladat végrehajtását is. A “Mutasd meg” képernyő megmutatja a beavatkozást igénylő területet, a “Mondj erről többet” képernyő pedig elvezeti a felhasználót a különleges beállításokhoz; a kezelőpanel segítségével a felhasználókat maguk oldhatják meg a felmerülő kérdéseket, ritkábban szorulnak technikai támogatásra.

Rugalmasság


Az Internetes könyvjelző nyomtatás is lehetséges a Lexmark W840 hálózati nyomtatóval: a felhasználók a nyomtatón (számítógép használata nélkül) közvetlenül az Internetről kiválaszthatják a nyomtatandó dokumentumokat: űrlapokat, tréning kézikönyveket és weboldalakat. Még a több, mint 200 oldalas dokumentumokat is könnyen kezeli a Lexmark W840 opcionális duplex egysége és a fejlett dokumentumbefejezési alkalmazása. Ráadásul a kezelőpanelen kényelmes közvetlen USB-csatlakozó is található, így a flash memóriáról közvetlenül lehet PDF dokumentumokat nyomtatni.

A Lexmark W840 értéknövelő opciók széles skálájával bővíthető. Tálcák hozzáadásával a bemeneti papírkapacitás elérheti az 5100 lapot, az opcionális dokumentumbefejező egységgel pedig 3750 lapra emelhető a kimeneti lapkapacitás, és egyúttal többfajta tűzés, offszet nyomtatás, kétoldalas másolás és lyukasztás is elérhető – támogatja az új, felül kétlyukú (egészségügyben használatos) formátumot is.