LG innováció 2-5 csillagos szállodákban

forrás Prim Online, 2005. július 17. 16:22
Kizárólagos partnerkapcsolati megállapodást írt alá az Accor és az LG Electronics. A megállapodás értelmében az Accor lapos képernyőjű LCD TV-kel szereli fel szállodaláncait, azaz a Sofitelt, a Novotelt, a Mercure-t, a Suitehotelt, az Ibist és a Red Roof Innt az egész világon. A hotelágazatban eddig példa nélkül álló projekt hozzávetőleg 260.000 készüléket jelent.
Az Accor szállodáiban kifejezetten a hotel vendégei számára tervezett LG televíziók kerülnek elhelyezésre, amelyekben óra, hírlevél, hangerő szabályozó alkalmazás, fizetős TV hozzáférés, tolvajzár és olyan digitális bemenetek találhatóak, amelyek segítségével a szállóvendégek számítógépeiket, hordozható DVD lejátszóikat, vagy akár digitális kameráikat is csatlakoztathatják a televíziókhoz.

Az LCD képernyők másik előnye, hogy készenléti üzemmódban negyedannyi energiát fogyasztanak, mint a katódcsöves képernyők.

Az LG LCD készülékei kompatibilisek a következő generációs nagyfelbontású TV-kel is, így a mostani szerződés versenyelőnyhöz juttatja az Accor-t, megteremtve a lehetőséget arra, hogy a szállóvendégek élvezhessék a holnap televíziózásának áttörést jelentő kép és hangátviteli újításait.