Új kereskedelmi vezérigazgató-helyettes a HTCC Csoportnál

forrás Prim Online, 2005. július 25. 13:41
Torben V. Holm, a HTCC Csoport elnök-vezérigazgatója ma bejelentette, hogy 2005. július 25-i hatállyal Vágány Tamást nevezte ki a HTCC Csoport kereskedelmi vezérigazgató-helyettesévé. Ezel egyidejűleg Vágány az Igazgatótanács tagja is lett.
Új pozíciójában Vágány Tamás felel a cégcsoport lakossági és üzleti kiskereskedelmi tevékenységéért, valamint a marketing jellegű tevékenységekért.

Gregg Betz a jövőben is a cégcsoport nemzetközi és belföldi nagykereskedelmi tevékenységét irányítja vezérigazgató-helyettesi beosztásban, és továbbra is a közvetlenül az elnök-vezérigazgató felügyelete alatt.

Vágány (32 éves) közgazdász végzettséggel rendelkezik. 1998-ban diplomázott a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Több évig dolgozott a Pannon GSM-nél, majd a Xerox Magyarország Kft-nél értékesítési marketing és műszaki területeken. 1999-ben, nem sokkal a cég indulását követően csatlakozott a PanTelhez, először mint kiemelt ügyfélmenedzser, majd 2001-től a cég kereskedelmi igazgatójaként ért el sikereket. 2004. október 1-től töltötte be a kiskereskedelemért felelős vezérigazgató-helyettesi posztot.