"Pick of the Year - az év eszköze" díj a Ricoh Aficio1515MF és az Aficio 2018D berendezéseinek

forrás Prim Online, 2005. augusztus 4. 11:23
A Ricoh Aficio1515MF és az Aficio 2018D megszerezte a tekintélyes Pick of the Year díjat. A Buyers Lab Inc. (BLI), - a vezető, független irodatechnikai berendezéseket tesztelő szervezet - 2005 tavaszán, az 1. szegmensbeli multifunkciós berendezések közül a Ricoh termékeinek ítélte a legmagasabb kitüntetést.
A két győztes berendezés, az Aficio1515MF és az Aficio2018D könnyű kezelhetőségükkel - egy mindenki által szívesen fogadott tulajdonsággal - emelkednek ki a sorból. Pete Emory - a BLI tesztelőlaborának menedzsere szerint a két berendezés egyértelműen kiérdemelte az 1. szegmensben a “legjobb választás" jelzőt, mert amellett, hogy rendkívül megbízható és könnyen kezelhető, a legproduktívabb is.

A Ricoh rendkívül elégedett azzal, hogy a Buyers Laboratory alapos vizsgálatokat követően saját kategóriájában a legjobbként ismerte el az Aficio termékeket - mondta Jeroen van Beem, a Ricoh Europe termékmenedzsere. Különösen az Aficio1515MF-re igaz, hogy széles körű funkciókkal rendelkezik, úgymint nyomtatás, másolás, fax, szkennelés, kétoldalas üzemmód és fejlett dokumentumkezelési tulajdonságok. A “mindent az egyben" funkcionalitással, kiemelkedő termelékenységgel és a rendkívül vonzó nyomatdíjjal jellemezhető termék majdhogynem önmagát adja el. A BLI díját, a piac által is elismert, az ügyfelek elégedettségéért tett erőfeszítéseink bizonyítékaként tekintjük.