Tovább versenyeztetik a webes naplókat

Kiss Ádám Zoltán, 2005. augusztus 5. 10:05
Kiderült, hogy melyik webnaplót választotta a Golden Blog-díj szakmai zsűrije a legjobbnak. A szervezők a sziget.hu-val együttműködve egy különdíjért tovább versenyeztetik a webes naplókat.
Lezárult a hvg.hu Golden Blog 2005 díjának közönségszavazása, az olvasók az elmúlt egy héten a közönség által megválasztott öt kategóriagyőztes blog valamelyikére adhatták le szavazatukat, s a vasárnap éjfélig beérkezett voksok alapján a közönségdíjat a Szánalmas.hu közös blog vihette el. Fnyrzkny, azaz a Fényérzékeny című fotóblog nyerte a hvg.hu által idén először meghirdetett Golden Blog-díjat, miután a szakmai zsűri a jelöltek közül ezt a webnaplót találta a legjobbnak és legtetszetősebbnek. Az online naplók száma félelmetes tempóban bővül, a nyilvános blogokban kereső Technorati szerint minden egyes másodpercben indítanak egy újabb webnaplót valahol a világban.

A szervezők a sziget.hu-val együttműködve egy különdíjért tovább versenyeztetik a webes naplókat. A zsűri augusztus 20-ig követi nyomon a Sziget Fesztiválról született beszámolókat, és a legjobbaknak ítélteket egy iPoddal jutalmazza a Golden Blog augusztus 25-én megrendezendő díjátadóján.