Telecom Liberalizációs Konferencia - kilencedszer

Kovács Attila, 2005. augusztus 18. 13:53
Szeptember 13-án "Piaci szabályozások újragondolása" mottóval Budapesten rendezi a IX. Telecom Liberalizációs Konferenciát a CEBC.
A rendezvény mderátora Bárányné dr. Sülle Gabriella (T-Mobile Magyarország Rt.) lesz. Az előzetes program szerint szó esik többek között arról, hogy nagyon sokat változott az igénybe vett távközlési szolgáltatások összetétele, a piaci kereslet, és annak súlya a gazdaságban. A távközlési jeltovábbítás iránt megnyilvánuló kereslet további lényeges változásai még csak körvonalazódnak, a jeltermékek szerepe pedig még éppen csak érzékelhető a tartalompiacokon, de a hírközlési szakpolitika, a hatóság és piaci szereplők már készülnek az új eszközök, az új alkalmazások, az új szolgáltatásáruk piaci jelenlétére.

A konferencia előadásai, valamint a hazai versenyhelyzetről, illetve piaci konszolidációról tartandó panelbeszélgetés ismereteket kívánnak nyújtani az iparágban várható változásokról, felszínre hozva a fontos kérdéseket az új üzleti modellekben, a keresletekben, illetve a jogi-szabályozási környezetben érzékelhető trendekről. A félnapos szaknmai eseményen várhatóan az NHH, T-Com és az UPC egy-egy vezető szakembere is az előadók között lesz.