FiberNet: szélessávú internet akár 3990 forintos havi díjért

forrás Prim Online, 2005. augusztus 23. 10:45
A FiberNet Kommunikációs Rt. 2005. augusztus 22-től kábeltelevízió csatlakozási és Internet akciót indít, melynek keretében kedvező áron vehetők igénybe Magyarország harmadik legnagyobb kábeltelevíziós társaságának szolgáltatásai.

A cég kábeltelevízió hálózatához október 31-ig rendkívül kedvező áron 4.999 forintért lehet csatlakozni, az internet-szolgáltatási területeken belépési díj nélkül fizethetnek elő a kábelmodemes internet-szolgáltatásra. A szélessávú internet hozzáférés akár 3990 forintos havi díjért elérhető. Internet-előfizetés esetén a FiberNet a távközlési piacon egyedüliként – a Mini csomag kivételével –az év végéig 40 százalék engedményt ad a havidíjból. Amennyiben a két szolgáltatást együtt rendelik meg, a kábeltelevízió csatlakozási díját sem kell megfizetni. Az akcióban résztvevő településekről, a további feltételekről, illetve a meglévő előfizetőknek szóló ajánlatokról az ügyfélszolgálatokon, illetve a társaság internetes honlapján (www.fibernet.hu) tájékozódhat.



A FiberNet Rt. jelenleg mintegy száz településen nyújt minőségi kábeltelevízió szolgáltatást, ezenkívül szélessávú internet elérést is biztosít ügyfeleinek. A társaság idei fejlesztéseinek köszönhetően az év végére összesen már több mint 50 településen lesz jelen internet-szolgáltatásával.

A cég augusztus elején megkezdte a VoIP technológián alapuló telefonszolgáltatásának tesztelését a kecskeméti kábelhálózatán. A Bács-Kiskun megyei megyeszékhelyen kétszáz Fibernet internet-előfizető egy hónapon át ingyenes próbálhatja ki a társaság legújabb szolgáltatását. A szolgáltatás eddigi próbaüzeme alatt a hívások hangminősége kiválónak bizonyult, a felhasználók elégedettek a FiberNet telefonszolgáltatásával. A vállalat a telefonszolgáltatás kereskedelmi bevezetését jövő tavasszal tervezi, ezzel a magyar távközlési piac egyik meghatározó szereplőjeként a FiberNet Kommunikációs Rt. is a kábeltelevízió-, internet- és telefonszolgáltatást nyújtó úgynevezett triple-play szolgáltatók sorába lép.

A tavalyi tulajdonosváltása óta a FiberNet kábeltelevízió előfizetőinek száma mintegy 20 százalékkal emelkedett. Az elmúlt évben az internet-előfizetők száma háromszorosára nőtt. A cég jelenleg több mint 160 ezer kábeltelevízió előfizetővel rendelkezik, az internet-előfizetők száma mintegy 15 ezer.