Hivatalos Microsoft OEM disztribútor lett a CHS Hungary

forrás Prim Online, 2005. augusztus 25. 11:02
A Microsoft Magyarország és a CHS Hungary Kft. bejelentették, hogy a CHS Hungary hivatalos Microsoft OEM disztribútorrá vált. A piac egyik legnagyobb hazai forgalmazójának csatlakozásával, a Microsoft disztribútori hálózata immár négy cégből áll.
A Microsoft OEM disztribútori program lényege, hogy a Microsoft a hardvergyártókon és forgalmazókon keresztül meghatározott hardver eszközökkel együtt, a számítógépre előtelepítve forgalmazza termékeit. A hivatalos Microsoft OEM disztribútor címmel rendelkező forgalmazók jogosultak az OEM szoftverek és hardverek forgalmazására.

Az 1996-ban alapított CHS Hungary Kft. igen hamar, indulásától számított alig két éven belül, a hazai informatikai piac egyik vezető disztribútorává vált, és ezen pozícióját az azóta eltelt közel egy évtized alatt sikeresen ápolta és megőrizte. Ennek hátterében a vállalati politika három alap pillére áll: a szállítók és viszonteladók felé való elkötelezettség, a céltudatosság és a stabilitás. A CHS kiemelkedő disztribúciós termékpalettával, és raktárkészlettel rendelkezik, a vállalat sikerhez emellett hozzájárul a munkatársak magas fokú szakképzettsége is.