T-Online Magyarország: ADSL egy-két nap alatt

forrás Prim Online, 2005. szeptember 1. 11:20
Augusztus 22-től új ADSL-kínálattal lépett piacra a T-Online Magyarország. Az Indulócsomag segítségével az ADSL-szolgáltatás optimális esetben akár 1-2 nap alatt is létesíthető lesz, s megjelent az ajánlatok között a kisvállalkozások számára is elérhető, gyors és gazdaságos ADSL Eco csomag.
A májusban bevezetett lakossági ADSL-csomagok szétváltak, a kínálat az ADSL-modemet is tartalmazó Indulócsomaggal egészült ki, amelynek segítségével új internet-előfizetését bárki saját maga telepítheti otthonában. Ennek köszönhetően a lakossági ADSL-szolgáltatások árai átlagosan 5-8%-kal csökkentek, mivel a szerelői munka és kiszállás, valamint az ügyintézés díját a jövőben az ADSL-árak már nem tartalmazzák. A T-Online most bevezetésre került új konstrukciója külföldön már elterjedt és népszerű megoldás, segítségével az ADSL-szolgáltatás optimális esetben akár 1-2 nap alatt is létesíthető lesz. A modell a keskenysávú kapcsolatok terén itthon sem ismeretlen, hiszen a modemes felhasználók eddig is saját maguk installálták az internethasználathoz szükséges modemet. Változik a cég vállalati ADSL-kínálata is, augusztus 22-től megjelent az ajánlatok között a kisvállalkozások számára is elérhető, gyors és gazdaságos ADSL Eco csomag.

Az új kínálat bevezetésével egy időben, a lakossági ADSL-csomagok esetében augusztus 22-től visszavonásig tartó akciót is hirdet a T-Online, amelynek lényege, hogy az év végéig fél áron érhetők el a szolgáltatások. Online megrendelés esetén a T-Online további kedvezményként az első két hónap havidíjából havi bruttó 2500 Ft-ot elenged, így az új ADSL Start csomagra előfizetők esetében például lehetséges, hogy az első két hónapban a számla mindössze 495 Ft legyen, majd ezt követően az év végéig 2995 Ft-ot fizessenek.

A kínálatban megjelenő Indulócsomag tartalmazza az internetkapcsolathoz szükséges ADSL-modemet és a kapcsolódó eszközöket, illetve a minden részletre kiterjedő útmutatót, amelynek segítségével egyszerűen és könnyedén bárki elvégezheti a csatlakoztatást, a szerelés költsége épp ezért a díjban nem jelenik meg. A csomag egyszeri díja most 5900Ft, a benne található eszközök és a modem pedig azonnal az előfizető tulajdonába kerülnek.

Az új szolgáltatások másik fontos előnye a gyorsaság és a kényelem, hiszen az előfizetők a könnyű telepítés miatt hamarabb hozzáférhetnek a világhálóhoz, ráadásul szabadnapot sem kell kivenniük, vagy a szerelővel való találkozót megszervezniük. Így a jövőben az eddigi átlagosan 2 hetes várakozási, kiépítési idő helyett optimális esetben akár 1-2 munkanapon belül létesülhet az internetkapcsolat.

Azok számára, akik nem kívánják saját maguk telepíteni a csomagot, továbbra is igénybe vehető a szerelő segítsége, mivel ez a jövőben külön szolgáltatás, így külön díj ellenében rendelhetik meg, melyről többek között a T-Online portálon tájékozódhatnak.

A lakossági csomagok mellett az üzleti ADSL-kínálat is változott. Az új, alacsony havidíjas ADSL Eco csomag megfelelő lépcsőfok a kezdő és gazdaságos vállalati internetezéshez is, hiszen szélessávú, minőségi internet-hozzáférést biztosít nagyon kedvező áron: a bevezetési akcióban augusztus 22-től az akció visszavonásáig havi nettó 6900 forintért.

Bővül az ADSL Profi csomag terméktartalma is ezentúl a havidíj tartalmazza a domainszolgáltatás, a T-Online Internet Biztonság és az MS XP Professional szoftvercsomag árát is. A szolgáltatásra augusztus 22-től az akció visszavonásáig nettó 1000 forintos havidíjkedvezménnyel lehet előfizetni, és ez az akciós ár a szerződésben vállalt hűségidő (1 vagy 2 év) teljes időtartamára érvényes marad.