Szereld Magad ADSL az Interware kínálatában

forrás Prim Online, 2005. szeptember 8. 11:41
Az Interware Rt. 2005. szeptember 7-én elindította legújabb ADSL akcióját. Az új szolgáltatás lényege, hogy az ügyfelek maguk is üzembe tudják helyezni az ADSL modemet, ezzel időt és pénzt megtakarítva, gyorsan és egyszerűen csatlakozhatnak a világhálóra.
A ’Szereld Magad!’ akció valódi előnye a gyorsaság. Míg korábban a szerződéskötéstől számítva akár 3 hétnek is el kellett telni ahhoz, hogy az ügyfél internetezni tudjon, most ez az idő már napokban lesz mérhető azoknak, akik a ’Szereld Magad!’ szolgáltatást választják.
Az Interware Rt. a jövőben is kizárólag korlátlan letöltést tartalmazó csomagokat forgalmaz, így a feltüntetett árakon túl nem terheli további forgalmi költség a cég ügyfeleit. Az akció keretében csatlakozók így már nettó 5592,- forintos havidíjért korlátlan ADSL internethez juthatnak. További árkedvezmény vehető igénybe, ha a szolgáltatás éves díja egy összegben kerül kifizetésre. Szeptembertől a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges ADSL modem is megvásárolható az Interware Rt-nél.