A BT és a HP szövetségben nyújt IT és hálózati szolgáltatásokat

forrás Prim Online, 2005. szeptember 9. 08:48
A BT és a HP ma bejelentette, hogy európai informatikai és hálózati szolgáltatási szerződést írt alá a Hertz Europe Ltd-del. Az öt évre szóló szerződés lehetővé teszi a Hertz számára, hogy a BT és a HP által először 20041-ben bejelentett stratégiai szövetség előnyeit élvezze.
A BT és a HP együtt nyújt széleskörű informatikai és hálózati szolgáltatást a Hertz-nek. Ez magában foglal egy internet protokoll (IP) alapú virtuális magánhálózatot (VPN) 2 , amely a DSL elérési technológiát alkalmazza a Hertz vállalati központok és a több mint 1.100 európai kölcsönzőhely összekapcsolására. Emellett a BT és a HP több mint 5.000 asztali készüléket, 3.000 nyomtatót és 148 szervert támogat, és biztosítja a Hertz központ és a kölcsönzőhelyek között a kimenő hangszolgáltatásokat. A BT és a HP biztosítja a Hertz központi foglalási rendszerébe érkező hangszolgáltatásokat és a központilag irányított e-beszerzési rendszert is.

A Hertz továbbá az általános és szabványosított informatikai és hálózati szolgáltatások előnyeit is élvezheti, valamint egyenletes szolgáltatási szintekhez és jelentésekhez jut. A szerződés a Hertz Europe Ltd. egyesült királyságbeli, franciaországi, németországi, spanyolországi, olaszországi, belgiumi, luxembourgi, svájci és hollandiai vállalati működését öleli fel.