Új üzleti lehetőségek a távközlésben – 2005

OTS - Cégvonal, 2005. szeptember 9. 09:04
3G, VoIP, m-payment, tartalomszolgáltatók - tapasztalatok és fejlődési irányok - 2005. szeptember 28-29. - Corinthia Aquincum Hotel, Budapest.
Konferenciánkon megtudható, hogy milyen új befektetési lehetőségek várhatók a távközlésben. Ilyen sokrétű, a legkompetensebb előadókat felvonultató rendezvényre eddig még nem került sor a témában. Érdemes tehát megragadni az alkalmat mindazoknak, akik érdekeltnek érzik magukat a távközlés és az e köré szerveződő iparágakban, intézményekben, hogy részt vegyenek az IBC-Világgazdaság által rendezett konferencián.

Ezen a konferencián esettanulmányokat hallhat a 3G és a szélessávú technológiák adta ügyfélszerzési tapasztalatokról és fejlődési trendekről. Megismerheti a tartalomszolgáltatásban rejlő üzleti lehetőségeket. Első kézből kaphat információt a távközlés jövőbeni szabályozási terveiről. Információt kaphat a távközlésben rejlő kiaknázatlan potenciálokról.

Nyitóelőadásában Kovács Kálmán Informatikai és Hírközlési Miniszter az infokommunikációs piac,(kereslet, kínálat) magyarországi helyzetét fogja bemutatni, majd a megcélzott jövőkép: a II. Nemzeti Fejlesztési Terv kap szerepet.

Főbb előadók: Csilling László, igazgató, Technology (and) Solutions Pannon GSM Rt.; Reznák Roxán, üzletfejlesztési igazgató, Magyar Telekom Rt.; Szathmári Géza, vezérigazgató, GTS Datanet Távközlési Kft. Panelbeszélgetések keretében a résztvevőknek is aktív szerep jut, hogy eszmét cseréljenek más tapasztalt távközlési szakemberekkel a hazai fejlesztési lehetőségekről, valamint az új technológiák hasznosításának reális esélyeiről.

A konferencia részletes programja: