Zene mindenhol a Pannon GSM-től

forrás Prim Online, 2005. szeptember 15. 15:20
A PannonW@P-on a megújult, kibővített tartalomszolgáltatás mellett értékes nyereményeket kínáló kvízjáték teszi teljessé a zenei választékot.
A letölthető tartalmakon túl kézzel fogható ajándékokkal is kedveskedik a Pannon GSM azon ügyfeleinek, akik szeptember 8. és 30. között részt vesznek a Pannon GSM megújult zenei szolgáltatásával kapcsolatos kvízjátékon. A hetente kétszer frissülő kérdéssorok öt-öt feladványt tartalmaznak a zene színes világából, így a három hét alatt összesen hat alkalommal játszhatnak az előfizetők. A helyes megfejtők közül október 7-én sorsolják ki azon szerencséseket, akik djuice-os nyakpántokat, CD-lemezeket, karkötőket és sapkákat nyerhetnek, öt igazán szerencsés előfizető pedig egy-egy csúcsminőségű Sony Ericsson W800i készülékkel lesz gazdagabb.

A kvízjáték végeztével is érdemes lesz rendszeresen visszatérni a djuice zenei wapoldalára, hiszen a jól ismert szolgáltatások átalakult, kibővült formában várják a felhasználókat. Látványosan gazdagodott a háttérképként letölthető színpadi sztárfotók választéka: mintegy nyolcvan új hazai és nemzetközi előadó élő koncerten elcsípett arcképe között válogathatunk a wapon. A többszólamú csengőhangok mellett tökéletesen élethű True Tones zeneszámokat is találni, az erre alkalmas (Symbian operációs rendszerű) készülékre pedig akár teljes zeneszámokat is elmenthetünk, amelyeket később tökéletes minőségben, fizikai és jogi korlátozások nélkül hallgathatunk vissza.

Ha sem új háttérképre, sem a legfrissebb csengőhangokra nem vágyunk, akkor is hasznos útitárs a djuice Zene. Megsúgja a televíziós csatornák műsorát, az elkövetkező napok országos koncertprogramját, sőt, az automatikus helymeghatározás funkcióval bővített Útkereső szolgáltatásnak hála, a legközelebbi lemezbolthoz is útbaigazítást ad. A djuice mindig naprakészen ismeri a hazai, a brit és az amerikai slágerlistákat, és rendkívül tájékozott a különféle zenei stílusokban is: tíz különböző műfaj és azok jeles képviselőinek részletes ismertetője mellett hamarosan letölthető tartalmakkal is illusztrálja a reggae-t, a popot vagy a bluest.