15 új Vodafone 3G készülék karácsonyig

Milkovits Gábor, 2005. szeptember 17. 20:09
A Vodafone bejelentette, hogy idén karácsony előtt 15 új Vodafone live! harmadik generációs mobiltelefont dob piacra, köztük 10 olyat, amit kizárólagosan forgalmaznak majd.
A mobilcég egyelőre csak annyi részletet árult el a készülékekről, hogy a 10 Vodafone live! exkluzív telefonból hat belépő szintű modell lesz, amelyek elsődleges célja a harmadik generációs szolgáltatás minél szélesebb körű elterjesztése. A többféle árkategóriába tartozó 15 új 3G maroktelefon általánosságban kisebb és könnyebb lesz elődeinél, akkumulátoruk hosszabb használatot biztosít, illetve gyorsabb és szélesebb körű szolgáltatásokhoz nyújtanak majd hozzáférést. A gyártókkal kapcsolatban még nem hoztak nyilvánosságra neveket, csupán annyit, hogy a mobiltelefonok európai és japán fejlesztésűek. Az új készülékek tulajdonosai egyebek mellett több mint félmillió teljes zeneszámot, valamint bővített mobil televíziós és egyéb tartalomszolgáltatásokat érhetnek majd el a Vodafone live! keretében.

Az új Vodafone harmadik generációs telefonok minden valószínűség szerint világszerte, így nálunk is egy időben, még karácsony előtt kaphatók lesznek. Peter Bamford, a cég marketingigazgatója mindenesetre igazi "3G karácsonyt" ígér.