Alerant a neo-nál

forrás Prim Online, 2005. szeptember 25. 08:26
A neo készítette az Alerant Informatikai Rt. online kampányát az MKI-val (Marketing Kommunikációs Intézet) együttműködésben.
Az Alerant – mint a BEA Technológiai Központ cím hazai birtokosa - a BEA Systems Inc. termékeinek disztribútoraként hirdeti az üzleti folyamatok magas szintű támogatását biztosító BEA WebLogic Server új verzióját, valamint a BEA AquaLogic termékcsaládot. Ezt kiegészítve a hirdetés az Alerant rendezvényére is fel kívánja hívni a figyelmet, amelyen további információkat kaphatnak a szakemberek a fenti alkalmazásokkal kapcsolatban.

A neo által készített kampánykreatívok már önmagukban is microsite-ként funkcionálnak, ezáltal lehetőség van az összetett üzenet hiánytalan átadására. A billboard méretű hirdetésről az Alerant website-jának különböző oldalaira juthat el az érdeklődő attól függően, hogy az interaktív banner melyik menüpontjára kattintott.  A kampány - melynek a médiateendőit szintén a neo látja el - az IT és business tematikájú oldalakon szólítja meg a vállalati döntéshozókat.