HP LaserJet csereakció

Kiss Ádám Zoltán, 2005. szeptember 26. 18:40
A HP LaserJet nyomtatók vásárlói régi lézernyomtatójuk leadásával az új nyomtató árából bruttó 10.000 forint kedvezményt kapnak, a régi leadott nyomtató tetszőleges márkájú, lézer- vagy LED-technológiát alkalmazó készülék lehet, a működőképessége nem követelmény.
Tintasugaras nyomtató leadása esetén az akciós kedvezmény bruttó 5000 forint az új HP LaserJet árából. Más technológiájú nyomtató (pl. mátrix) beszámítása nem lehetséges.

További feltételek:


- Az ajánlat a 2005. szeptember 8. és október 31. között Magyarországon vásárolt új HP LaserJet készülékekre vonatkozik. Az akciós időszakon kívül vásároltakra és a felújított készülékekre nem.

- Az akciós kedvezményt kizárólag végfelhasználók vehetik igénybe a HP forgalmazói hálózatán keresztül, előzetes regisztrációval a HP weboldalán (www.hp.hu/akciok/csere).

- A kedvezményt kizárólag akkor tudja igénybe venni, ha régi nyomtatóját az új HP LaserJet vásárlásakor leadja. Utólagos érvényesítésére nincs mód. Egy nyomtató vásárlásához csak egy nyomtató leadása számítható be kedvezményként.

- Egy felhasználó (magánszemély vagy cég) legfeljebb 5 darab nyomtatót cserélhet le az akciós kedvezmény igénybevételével.

- A HP nem garantálja, hogy a kedvezményt a forgalmazói hálózat bármely pontján igénybe tudja venni. Mielőtt elvinné régi nyomtatóját a forgalmazóhoz, érdeklődjön nála, vagy a HP vevőszolgálatnál az akció elérhetőségéről.