Samsung YH- J70: Európa legjobb merevlemezes médialejátszója

forrás Prim Online, 2005. október 5. 09:06
Már kapható a Samsung új MP3 lejátszója, mely idén Európa legjobb merevlemezes médialejátszója lett. Az YH- J70 készülék, MPEG4-formátumú mozgó- és állóképet is lejátszik, de használható diktafonként, rádiót is hallgathatunk rajta vagy adatrögzítésre is kiválóan alkalmas.
A legjobb hordozható médialejátszó idén a Samsung YH-J70 készüléke lett. A modell 20 GB tárolókapacitással rendelkezik, körülbelül 10 000 zeneszámot, 200 000 fotót, vagy 50 mozifilmet képes tárolni. Videójátékokat is játszhatunk a beépített, 1,8” LCD-kijelzőn, melyen 260 000 színárnyalatot képes megjeleníteni. 2.0 USB-n keresztül közvetlenül is rá lehet kötni a Samsung HT-P1200-as házimozira, -amely idén szintén EISA-díjas lett- így házimozi hangminőségben lehet élvezni az mp3 lejátszóról a zenét.

A beépített MP3 kódolási rendszer lehetővé teszi, hogy kedvenc zeneszámainkat egy CD-lejátszóról történő közvetlen átjátszással – azaz számítógép közbeiktatása nélkül is – rögzíthessük a merevlemezen. Az YH-820 támogatja az MP3, a WMA, a WAV, az Ogg és a JPEG formátumokat. A hatalmas kapacitású miniatűr merevlemez és a tölthető akkumulátor akár 25 órányi lejátszási időt is garantál számunkra.

Az YH-J70, amely a számítógéppel USB 2.0 csatlakozón keresztül kommunikál, méltán kapott EISA-díjat, mely a legnagyobb elismerés Európában, amit egy fogyasztói elektronikai cég kaphat. A szaklapok képviselői minden évben összegyűlnek, hogy eldöntsék, mely termékek érdemlik meg az áhított EISA-díjat az elmúlt évben általuk bemutatottak közül. Audio, video, házimozi, fotó és mobil kategóriákban osztanak díjakat.

A termék ajánlott bruttó fogyasztói ára: 99 990 forint.