Intel Channel Konferencia a változás jegyében

forrás Prim Online, 2005. október 14. 19:11
Kezdetét vette az Intel Channel program tagjainak évente kétszer megrendezett konferenciájának őszi sorozata, amely októbertől egészen november végéig fog tartani. A továbbképzésben viszonteladók, rendszerintegrátorok és a programtagok ezrei vesznek részt, több mint 53 európai, közel-keleti és afrikai országból, fejlett és feltörekvő piacokról. A konferencia az iparág jeles képviselői, nemzetközi és helyi gyártók, szoftverértékesítők és távközlési szolgáltatók magas szintű fóruma. A magyarországi konferencián, amelyet 2005. október 14-én a Lurdy Házban rendeznek meg, részt vesz többek között a NEC, a D-Link és Alphasonic is.
A konferencia középpontjában a ‘változások’ állnak. Itt persze nem csupán a fogyasztói elvárások változásairól van szó, hanem a gyorsan fejlődő technológia új követelményeiről is. Az Intel felkészíti programjának tagjait, hogy kellőképpen tudjanak reagálni az egyre gyorsabban felmerülő vásárlói igényekre és innovatív technológiai megoldásokkal szolgáljanak ügyfeleik számára.

Az Intel által a felhasználó-orientált informatikai megoldásoknak tulajdonított fontosságot hangsúlyozandó, a fogyasztói igényekre reagálva az Intel új struktúrájában öt fő fókuszcsoportot hozott létre: Mobilitás, Digitális Otthon, Digitális Vállalat, Digitális Egészség és a Feltörekvő Piacok. Ez a felosztás a Channel tagok által nyújtott visszajelzéseken és információkon alapul.

Az Intel az innováció iránti elkötelezettségéről, mint egyik kulcsfontosságú területéről fog ismertetőt nyújtani, kiemelve, hogy az Intel laboratóriumaiból származó új technológiák fejlesztésekor a meglévő és potenciális ügyfelek technológiához való viszonyát veszik alapul. Ez az ember-központú megközelítés rejlik az Intel számos platform-stratégiája mögött.

Az átfogó tréning számos témakört érint - egészen a digitális otthontól a digitális irodán át a mobilitásig – és egybeveti ezeket a helyi sajátosságokkal és kezdeményezésekkel, mint például az iCafe és a GAPP. Mindegyik terület más felhasználói csoportot szolgál ki, akik más és más területen kamatoztathatják azok előnyeit – legyen szó akár személyes szórakoztatásukról digitális otthonaikban vagy adatvédelemről és informatikai menedzsmentről a digitális irodákban, vagy a vezeték nélküli technológia minél gyorsabban történő adoptálásáról.   

Az Intel ismerteti a Channel program tagjaival a két- és többmagos termékeinek fejlődését, valamint olyan innovatív technológiákat, amelyeket az üzleti platformok hasznosíthatnak, mint például a virtualizáció és az Intel® Advanced Management technológia. Az Intel továbbá tájékoztatást ad az Intel fejlesztői fórumán már bejelentett azon törekvéséről, amely az alacsony energiafogyasztást állítja középpontba.  

Az Intel Channel konferenciáról:

Az Intel Channel konferenciát évente kétszer rendezik meg, és az EMEA régióban körülbelül 15000 tag vesz részt a rendezvényeken. Az esemény célja a résztvevők megfelelő eszközökkel és forrásokkal való ellátása, hogy az Intel élvonalbeli megoldásaival tudjanak reagálni a gyorsuló piac kihívásaira. A konferencia fontos eleme továbbá, hogy lehetőséget ad a Channel program tagjainak a személyes találkozásra és tapasztalatcserére. Minden Intel Channel konferencia egy adott téma köré szerveződik. A programban megtalálhatóak átfogó tréningek, lehetőség van kapcsolatépítésre, valamint harmadik felek bemutatkozásának megtekintésére is. Részletes információ az Intel channel programjáról az alábbi címen található:
http://www.intel.com/cd/channel/reseller/emea/eng/233311.htm?iid=mf_ww38_icc2_emea_eng