Fotónyomtatás otthon saját fotólaborral

forrás Prim Online, 2005. október 22. 09:17
Az Epson Stylus Photo RX520 típussal az Epson egy mindent tudó otthoni fotólabort fejlesztett ki.
A színes kijelzőn keresztül már előre megnézheti a felhasználó, hogy mit fog nyomtatni, szkennelni vagy másolni. A beolvasás felfrissíti a régi és fakó fényképeket, eltünteti a karcolásokat és a port, másolóként kiváló minőségű szöveges dokumentumokat készít, nyomtatóként pedig laborminőségű fényképeket produkál. Négy különálló tintapatronja egyenként is cserélhető.

Kategóriájának egyetlen készülékeként az Epson Stylus Photo RX520 integrált átvilágító egységgel rendelkezik, így diákat és negatívokat is képes akár 2400 dpi felbontásban digitalizálni.

A 2 pikoliteres minimális cseppméret az 5760 dpi felbontással együtt kiváló minőségű szöveges dokumentumokat, valamint laborminőségű fényképeket garantál akár keret nélküli A4-es méretben. A fényképeket az integrált kártyaolvasók, valamint a PictBridge és az USB Direct Print segítségével közvetlenül a memóriakártyákról és a digitális kameráról lehet kinyomtatni. Különösen hasznos segítség az 1,5 colos színes LCD kijelző, amin nyomtatás előtt a képeket meg lehet nézni. A készülék szkenneléskor is teljes mértékben megmutatja erejét: automatikus színhelyreállítás és portalanítás gondoskodik az optimális eredményről fárasztó utómunkálatok nélkül, a PhotoEnhance funkció pedig szükség esetén beállítja a kontrasztot és a színeket.