Lendületben a Pécs Info

forrás Prim Online, 2005. október 25. 13:20
A XI. Pécs Info Informatikai és Telekommunikációs Szakkiállítás (www.pecs.info.hu) előkészületeinek első üteme, a kiállítói jelentkezések és a kísérőrendezvények tervének összeállítása megvalósult.
Weinreich László, a rendezvény marketing tevékenységéért felelős, kamarai tag Netmester Produkció vezetője elmondta, hogy az idei évben a kiállítói létszám a korábbiakhoz hasonlóan alakul, viszont minőségileg más rendezvénnyel találkozhatnak a szakmai és a magánlátogatók. A kiállítás mindhárom napján a külföldi és nagyobb szakkiállításokhoz hasonlóan nem különül el a kiállítói megjelenés a kísérőprogramoktól, hanem mindkét esemény egy helyen zajlik.

A szervezők a háromnapos rendezvényt három egymástól eltérő témakör köré csoportosították, így az első nap az E-önkormányzatoké és az e-ügyintézésé, a második nap a turizmus, a virtuális utazás kapcsolatáról szól, - és erre a napra koncentrálódnak a közönségprogramok nagyobbik része is, s harmadik napon az oktatásé, a tudományé és a kultúráé a figyelem.

Érdekességként a rendezvényen bemutatkozik egy fellbachi kiállító 3D-s projektortechnikával, amely a műszaki és tudományos tervezésben, a város- és településrendezésben, a CAD alkalmazások látványos prezentációiban vagy éppen a művészetben lehet segítségünkre.

A szervezők a Pécs Info mindhárom napján egy kommunikációtörténeti érdekességgel és egyben rekordkísérlettel várják az érdeklődőket. További információ a rendezvény weboldalán, a www.pecs.info.hu címen kapható. A szakkiállítás 2005. november 15-17. között várja az érdeklődőket Pécsett, a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban.