Szélessávú internet már havi 2990 forintért

forrás Prim Online, 2005. november 3. 09:41
A FiberNet Kommunikációs Rt. 2005. november 2-től kábeltelevízió csatlakozási és internet akciót indít, melynek keretében kedvező áron vehetők igénybe Magyarország harmadik legnagyobb kábeltelevíziós társaságának szolgáltatásai. A cég kábeltelevízió hálózatához december 31-ig rendkívül kedvező áron akár 2 999 forintért lehet csatlakozni, az internet-szolgáltatási területeken belépési díj nélkül fizethetnek elő a kábelmodemes internet-szolgáltatásra, sőt a leggyorsabbak most egy MP3 lejátszót is kapnak ajándékba.

A szélessávú internet hozzáférés akár 2999 forintos havi díjért elérhető. Internet-előfizetés esetén a FiberNet 2006. január 31-ig jelentős engedményt ad a havidíjból. Amennyiben a két szolgáltatást együtt rendelik meg, a kábeltelevízió csatlakozási díját sem kell megfizetni. Az akcióban résztvevő településekről, a további feltételekről és a meglévő előfizetőknek szóló ajánlatokról az ügyfélszolgálatokon, illetve a társaság internetes honlapján (www.fibernet.hu) tájékozódhatnak.

Akciós havi internet-előfizetési díjak

A FiberNet Kommunikációs Rt. – az ország harmadik legnagyobb kábelszolgáltatója – jelenleg az ország több mint száz településén nyújt kábeltelevízió-szolgáltatást, ezenkívül a szolgáltatási terület egyre több részén szélessávú internet elérést is biztosít ügyfeleinek. Az év végére összesen már több mint 50 településen lesz jelen a cég kábelmodemes internet-szolgáltatásával.

A Fibernet 2005 nyarán a kecskeméti hálózatán tesztelte a VoIp alapú telefonszolgáltatását, amelyet a hagyományos telefonszolgáltatásnál kedvezőbb, kapcsolási díj nélküli tarifákkal kíván elindítani 2006-ban. Ezzel a magyar távközlési piac egyik meghatározó szereplőjeként a FiberNet Kommunikációs Rt. is a kábeltelevízió-, internet- és telefonszolgáltatást nyújtó úgynevezett triple-play szolgáltatók sorába lép.