10-35%-al olcsóbb telefonálást ígér a távközlési piac új résztvevője

Kovács Attila, 2005. november 3. 14:11
A 3C Magyarország hálózatán létrejövő vezetékes hívásokkal akár 10-35%-os megtakarítás érhető el, és nem kell előhívó számot sem tárcsázni.
Az orosz és közép-európai telekommunikációs és internetszolgáltató vállalat a Consolidated Communications Corporation (“3C Plc.”) bejelentette, hogy a közelmúltban elindította közvetítő előválasztásos telefonszolgáltatását (CPS) az újonnan liberalizált magyar telekommunikációs piacon, és a cégcsoport magyarországi leányvállalata, a 3C Kft. aláírta első, országos viszonteladói szerződését a szolgáltatás értékesítésére. A június végi bejelentés óta a rendszer tesztelése megtörtént és mára aláírták az első szolgáltatói szerződéseket. A szolgáltatás T-com területen, illetve A 3C partnere által biztosított budapesti, miskolci, győri, székesfehérvári, tatabányai, kecskeméti, pécsi, debreceni és zalaegerszegi végpontokon különösen kedvező feltételekkel vehető igénybe.

A 3C nemzetközi hátterű fejlett infrastruktúrája és az EUROMACC számlázási rendszere akár nagy számú egyidejű hívás zavartalan lebonyolítását is lehetővé teszi. Hivási szokásoktól függően akár 10-35%-os megtakarítás is elérhető a havi telefonszámlán a versenytársak áraihoz képest. A szolgáltatás igen fontos előnye, hogy tárcsázáskor nincs szükség külön telefonvonal és telefonkészülék beszerzésére, nem szükséges előhívó számot tárcsázni, továbbá a T-com-mal kötött szerződésnek megfelelően a hívás átirányítása automatikus.