VIVAnet ADSL január végéig ingyen

forrás Prim Online, 2005. november 9. 10:28
A VIVAnet téli akciója keretében január végéig ingyen kínálja ADSL szolgáltatásait, és utána is kedvező árakat garantál. Ráadásul folyamatos fizetéses konstrukciója keretében a családi ADSL csomag már havi nettó 4158 Ft-ért elérhető.
November-december hónapokban a VIVAnet kiemelt akcióval várja előfizetőit! A VIVAdsl Családi és Irodai, vagy EXTRAdsl csomagokat december végéig megrendelő ügyfelek jövő év január végéig ingyen internetezhetnek. A díjmentes időszak letelte után is kedvező díjakat garantál a szolgáltató, a korlátlan 512-es VIVAdsl Családi csomag 2 éves előfizetés esetén havi bruttó 5990 Ft-ba kerül majd, a korlátlan 512-es Irodai csomagért pedig havi nettó 5992 Ft-ot kell majd fizetni februártól.

A szolgáltató a Családi és Irodai csomagjainál egy nagyon kedvezményes havi díjú, folyamatos fizetéses akciót is kialakított. Az Irodai 512-es csomag ebben a változatban mindössze nettó 4992 Ft-ba kerül majd havonta, ráadásul a hűségidőszak is csak egy év. Ezt azonban csak a leggyorsabb fogyasztók rendelhetik meg, mert a VIVAnet ezt a rendkívül alacsony árú konstrukciót csak az első 1000 Családi és első 1000 Irodai megrendelőnek biztosítja.

A szolgáltató az üzleti szféra számára is előnyös csomagokat alakított ki, hiszen amellett, hogy január végéig ingyen biztosítja az EXTRAdsl szolgáltatást, ezekhez a csomagokhoz egy vagy több ajándék VIVAdsl Családi 512-es csomagot is ad.