Duplázza meg internetes üzleti forgalmát!

forrás Prim Online, 2005. november 17. 15:32
Az üzleti célú levelezés hatékonyságát, automatizációját segíti a Silihost Kft. legújabb szolgáltatása, az autoresponder.hu.
Új szolgáltatással bővült a hazánk egyik legnagyobb ingyenes internetmarketing távoktatási tevékenységét végző Silihost Kft. kínálata. A Silihost Autoresponder egy e-mail marketing hírlevélküldő alkalmazás, mely az értékesítés növelését célozza meg az önkéntes, bejelentkezés alapú üzleti kapcsolattartás minden előnyének kihasználásával. Az üzleti eredményesség olyan szempontokon keresztül valósul meg, mint a potenciális vásárlók irányába történő bizalomépítés és a kifinomult e-kampányok egyszerűsített lebonyolítása.

Az USA-ban és Nyugat-Európában igen népszerűek az e-mail marketing szoftverek, idegen szóval: az autoresponderek. Ezen alkalmazások legfőbb ismérve a személyre szóló, automatizált ajánlatok (hírlevelek, termékismertetők, promóciók stb.) kezelése, eddig azonban komoly tudású, magyar nyelvű szerveroldali autoresponder-programok nem voltak elérhetők. A Silihost Autoresponder ezen igen kényes nyelvi problémát áthidalva, teljesen magyarul (vagy akár több nyelven) beszél a kezelőjéhez. A rendszer vezérlőpultja - jelszóvédett webfelületen keresztül - bárhonnan elérhető.

"A Silihost Autoresponder éles tesztelése, megmérettetése a közel 850 résztvevős internetmarketing távoktatásunk lebonyolítása és az ügyfeleinkkel, partnereinkkel történő kapcsolattartás automatizációja" - fogalmazott a cég szakértője, Bak János.

A cég szolgáltatása többek közt lehetőséget biztosít az azonnali, a sorozatos és az időzített levelek kiküldésére, továbbá részletes statisztikát nyújt az alkalmazás az e-mail kampányról, így a levélben elhelyezett linkek kattintási arányairól, de megoldást nyújt a program a visszapattanó (sokszor igen kellemetlen) e-mail címek kezelésére is. Az alkalmazás egy perc alatt képes akár 600 hírlevelet is kiküldeni, és támogatja a HTML-levelezést is.

A Silihost Autorespondert a cég igen kedvező áron, már havi nettó 420 Ft-ért elérhetővé teszi, ráadásul egy 17 800 Ft értékű kiegészítő csomagot is biztosítanak az előfizetés mellé. A csomagban egy dinamikus pop-up generátor (DHTML-szoftver) és a "Tegye az autoresponderét egy fejőstehénné" címet viselő e-könyv található, de az újdonsült autoresponder-felhasználók megkapják a népszerű Google-titkok I-II. Silihost e-könyveket is. A szolgáltató az összes autoresponder-konstrukciójára korlátlan frissítést (verziókövetést) nyújt, a program zavartalan működéséről pedig egy nagy teljesítményű, dual Intel Itanium2-es Silicon Graphics (SGI) szerver gondoskodik.