Cége egy kattintásra van a PC szakértőtől

OTS - Cégvonal, 2005. november 23. 09:59
A PC+ On-Line támogatás azonnali megoldást nyújt a leggyakrabban felmerülő PC-s problémákra.
Szolgáltatásunk 2004-től nagy sikerrel működött egyéni ügyfélkörben, így elég tapasztalat gyűlt össze, hogy elindítsuk a távsegítséget Kis -és közép-vállalatok részére is. Az eddigi visszajelzések alapján a felhasználók több mint 90 százaléka elégedett a szolgáltatással.

A támogatás az interneten keresztül valósul meg, ami rendkívül gyorssá teszi az elérhetőséget. A PC+ szolgáltatás egyedülálló biztonságot nyújt a felhasználók részére, és garantálja, hogy a felhasználói adatok elérése csak a felhasználó által beállított biztonsági szintnek megfelelően történhessen meg. A felhasználó kezdeményezésére létrejött kapcsolatban az ügyfél szabályozza a biztonsági szintet, azt a kapcsolat során bármikor módosíthatja vagy magát a kapcsolatot is megszakíthatja, így szabályozza a távsegítséget adó szakember adatelérési jogosultságát.

A szolgáltatás területei:


- Irodai szoftverekkel kapcsolatos problémák (Word, Excel,
PowerPoint, Outlook)
- Rosszindulatú programok elleni védekezés (vírusok,
kémprogramok)
- Új perifériák telepítése (nyomtató, szkenner, digitális
fényképező, webkamera, játékvezérlő)
- Telepítéstámogatás
- CD vagy DVD írás, ezzel kapcsolatosan felmerülő problémák

A távsegítség egy ikonra kattintással indul és a probléma megoldás egy cset ablakon keresztüli párbeszéddel indul, de ha szükséges bármikor bekapcsolható a PC-megosztás is, amikor a PC vezérlést távolról a felhasználó engedélyével át tudjuk venni. Ha nem működik az internet, hagyományos telefonkapcsolaton keresztül is elérhetőek vagyunk.

A szolgáltatással kapcsolatban további információ: 487-3020