Nemzetközi kinevezések a BT-nél

forrás Prim Online, 2005. november 29. 19:49
A BT felső menedzsmentjében december 1-i hatállyal változások történnek, melyek régiónkat is érintik. A BT magyarországi működését is felügyelő Aad van Waverent, a BT eddigi stratégiai alelnökét a nemzetközi kapcsolatok alelnökévé nevezték ki.
December 1-jével Olivier Campenon alelnöki kinevezést kapott a Közép-Kelet-és Észak-Európa és a Közel-Kelet, Afrika régió (CENEMEA) élére. A 42. életévében járó Olivier Campenon 2003 óta a franciaországi BT elnökeként tevékenykedett. Ezt megelőzően a T-Systems elnöke volt Franciaországban. Olivier Campenon a Supelec-en végzett, nős, három gyermek édesapja.

Oliver Huart elnöki kinevezése a franciaországi BT élére szintén december 1-jével lép életbe. A 41 éves Oliver Huart korábban a Cegetel, – a France Telecom első önálló beszállítója – vezérigazgatója volt az elmúlt öt évben, a neuf Telecommal való fúziót megelőzően. Oliver a párizsi Ecole Politechnique-ben végzett, gyakorlati tapasztalatot a Telecom Paris-nál és az INSEAD-nál szerzett, nős, négy gyermek édesapja.

Aad Van Waverent a nemzetközi kapcsolatok alelnökévé nevezték ki. Aad Van Waveren előzőleg stratégiai alelnök volt a BT-nél. Aad számos nemzetközi vezetői beosztást töltött be korábban, többek között az AT&T Unisource elnöke, és a WorldPartners elnöke is volt.