Az Ericsson Magyarország nyerte az "Egészségbarát munkahely" díjat

forrás Prim Online, 2005. november 30. 13:21
Az Egészségügyi Minisztérium és az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) által 2005-ben kiírt „Egészségbarát Munkahely” pályázatot az Ericsson Magyarország nyerte. Az erről szóló oklevelet a minisztérium képviselőjétől Monszpart Zsolt vezérigazgató-helyettes vette át az Országos Egészségfejlesztési Konferencián.
A minisztérium és az OEFI pályázati kiírásának kritériumai szerint azon cégek jelentkezését várták, ahol példaértékű munkahelyi egészéségfejlesztés folyik évek óta, továbbá a munkahely

rendelkezik egészségfejlesztési tervvel,
egészségtudatos humánpolitikát alkalmaz,
rendszeresen értékeli, minősíti és fejleszti a közösen kialakított munkahelyi egészésgfejlesztési programokat,
környezetkímélő vállalatirányítási rendszere van,
célkitűzései között szerepel missziós szerepvállalás a munkahelyi egészségfejlesztés népszerűsítésében.


Az Ericsson Magyarország vezetése a vállalat megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a munkahelyi egészségvédelmre, a dolgozók életkörülményeinek és általános munkafeltételeinek folyamatos javítására. Az Ericsson Magyarország többéves egészésgbarát programja mind a mentális, mind a fizikai egészség megőrzésére irányuló szemléletmód meghonosítására törekszik dolgozói és azok családtagjai körében.

Az Ericsson folyamatos technológiai vezető szerepe révén formálja a mobil és a széles sávú internetes kommunikáció jövőjét. Több mint 140 országban kínál innovatív megoldásokat, ezáltal segítve a világ leghatékonyabb kommunikációs vállalatainak létrejöttét.