Egymenetes (Single pass) technológia az OKI-tól

forrás Prim Online, 2005. december 2. 16:12
Az OKI, készülékei és kellékanyagai gyártásán túl, nagy figyelmet szentel saját szoftverei és technológiái kifejlesztésére.

Az OKI az Egymenetes (single pass) Colour Digital LED technológia kifejlesztője. Köztudott, hogy a Digitális LED technológia olyan előnyöket biztosít a LED-fejjel ellátott nyomtatóknak, mint a kiemelkedő gyorsaság, precizitás, minőség és megbízhatóság (a LED-fejre az Oki élettartam-garanciát vállal).

A LED technológiára épülő Egymenetes technológia nem jelent mást, mint a négy alapszínnek megfelelő nyomtatóegység (C,M,Y,K) egy vonalba állítását és a négy szín egyetlen menetben történő kinyomtatását. Ezen technológia alkalmazásával az OKI színes nyomtatói sokkal megbízhatóbbak, rugalmasabbak és gyorsabbak, mint a hagyományos nyomtatási rendszerek.

Miért jó az Egymenetes technológia?


A Egymenetes technológia mind a C3000-es, mind a C7000-es sorozat készülékeiben megtalálható, de az újabb fejlesztésű C5000-es és C9000-es nyomtatócsalád is rendelkezik a technológia nyújtotta előnyökkel. Most, hogy a technológia ezekben a kisméretű, kompakt készülékben is megtalálható, a kis- és közepes vállalkozásoknak először nyílik alkalma arra, hogy komolyan foglalkozzanak a gyors és megfizethető színes nyomtatás gondolatával.