Globális értékesítésért felelős új alelnököt nevezett ki az APC

forrás Prim Online, 2005. december 6. 09:21
Az American Power Conversion (APC), az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások piacvezető szállítója, Tom Goldmant nevezte ki a vállalat globális értékesítési alelnöki posztjára. Az új alelnök felelős az APC összes felhasználói szegmensének értékesítési csapataiért.
A globális értékesítési alelnöki pozícióban Ed Bednarciket váltó Tom Goldman korábban az APC által 2005 októberében felvásárolt NetBotz, Inc. elnök-vezérigazgatójaként dolgozott.

Pályafutása során Tom Goldman számos vezetői beosztásban dolgozott az informatikai értékesítés és üzemeltetés területén. A NetBotz vállalatot megelőzően a nagyvállalati szoftvereket gyártó Apogee Networks elnöke és ügyvezető igazgatója, korábban a Xerox Connect rendszerintegrátor értékesítési alelnöke volt. Mielőtt informatikai karrierbe kezdett, az Egyesült Államok légierejének vadászpilótájaként szolgált. Tom Goldman a University of Southern Florida marketing szakán végzett, és megszerezte a Golden State University MBA fokozatát.