A BT "21. Század Hálózata" nyerte az InfoWorld 100 díjat

forrás Prim Online, 2005. december 13. 16:39
A BT nyerte az IDG InfoWorld 100 2005. évi díját. Az elismerést „A 21. Század Hálózata” (21CN) kapta, amely az egyik legnagyratörőbb hálózat átalakítási projekt napjaink telekommunikációs világában, és az eddigi egyik legnagyobb egyedi beszerzési program a telekommunikációs iparban. A BT a 21CN-en keresztül szállítja elképzeléseit egy konvergens, multimédiás világról, ahol az ügyfelek bármilyen kommunikációs szolgáltatást bármilyen eszközzel, bárhonnan elérhetnek a szélessáv sebességével.
Az évenként meghirdetett InfoWorld 100 díj azokat a vállalati IT projekteket részesíti elismerésben, amelyek bemutatják az élenjáró technológiák leginkább kreatív használatát üzleti céljaik támogatásában. A projekteknek túl kell mutatniuk a szokásos, kész megoldásokon, sokrétű technológiát kell újító módon használniuk, pontosan meghatározott üzleti célok érdekében.

A BT az elkövetkezendő 5 évben 10 milliárd angol fontot (18 milliárd dollár) fektet be a 21CN-be, megteremtve ezzel a BT növekedésének alapjául szolgáló infrastruktúrát, megerősítve a vállalat stratégiáját az információ kommunikációs technológia, mobilitás és szélessávú szolgáltatás szállítását.