Örök-élet karácsonyi tárhely akció a Silihosttól

forrás Prim Online, 2005. december 15. 13:27
A december 27-ig tartó akció során a szolgáltató örök-élet tárhelyet kínál fel az ünnepi akcióban részt vevő új, és meglévő előfizetői számára.
A Silihost Kft. - mint a piac egyik leggyorsabb közcélú tárhely-szolgáltatója – egyedülálló akciót hirdetett, melynek keretében a tárhely-szolgáltatást egyszer kifizető 10 új és meglévő előfizetőinek többet nem kell fizetnie magáért a tárhelyért. A 10 szerencsés előfizető így igen kedvező feltételek mellett, korlátlan ideig élvezheti a high-end Silicon Graphics szervertechnológia egyedülálló előnyeit, a villámgyors honlap- és fájlkiszolgálást és a magas fokú üzembiztonságot.

Az örök-élet tárhelyet a megrendeléskor hozzá kell kapcsolni egy tetszőleges magyar vagy nemzetközi domain névhez (.hu .com .net .org .info .biz). Az örök-élet tárhelyhez kapcsolt domain nevet 5 évente csak egyszer lehet megváltoztatni. (Azaz az első 5 éven belül nem lehet megváltoztatni.)

A tárhely kiváltása mellett a hozzákapcsolt domain név fenntartásáért továbbra is kell éves díjat fizetni, aminek az összege (domain névtől függetlenül) 2490 Ft + ÁFA évenként, mely minden évben a hivatalosan meghirdetett inflációval emelkedik.

A tárhelyet a jelenleg érvényben lévő tárhely kvótával (200 MB), kiegészítő szolgáltatásokkal, email postafiók számmal és email kvótával tartják fenn addig, amíg ezt az előfizető igényli, illetve amíg a hozzákapcsolt domain név fenntartási díját évente esedékességig megfizeti.

A Silihost ünnepi akciója már meglévő domain névre is érvényes és a beérkezési sorrend (várólista) alapján történik a feldolgozás.

Az örök-élet tárhely akció részleteiről itt lehet olvasni.