Talmácsi Gábor szponzora lett Alerant

forrás Prim Online, 2005. december 18. 11:17
Az Alerant Informatikai Rt., a BEA Systems magyarországi disztribútora, szponzori szerződést kötött 2005.december elején Talmácsi Gáborral.
Talma rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájának idei összetett bronzérmese lett. A jövő évben szintén a 125 kcm-es géposztályban a Honda Scot színeiben versenyzik tovább. Az Alerant folyamatos támogatást nyújt ez alatt számára, valamint mint kizárólagos informatikai támogatója, info- és telekommunikációs szolgáltatásokkal segíti kapcsolattartását munka- és csapattársaival, szurkolóival.

A 2003-ban alakult Alerant Informatikai Rt. az elmúlt két évben rendkívül intenzív fejlődéssel a hazai nagyvállalati informatikai piac meghatározó tagjává vált. Elsősorban BEA-termékekre épülő informatikai rendszerek kialakításához nyújt szolgáltatásokat. Tevékenységi körébe J2EE-fejlesztések támogatása, teljes körű kivitelezése, valamint a kapcsolódó szolgáltatások, support, oktatás, tanácsadás tartozik. A cég a BEA Systems magyarországi disztribútora, technológiai és oktatóközpontja, valamint a HP Regional Resource Partnere.