A VIVAnet akciós ADSL szolgáltatással nyit a Hungarotel területén

forrás Prim Online, 2005. december 20. 10:14
A VIVAnet december 15-től Hungarotel területen is értékesíti ADSL csomagjait, bevezetési akcióval várja új ügyfeleit. A vállalat értékesítési területe jelentősen nőtt a Hungarotellel történt megállapodás következtében, így országosan több, mint 1000 településen van jelen szélessávú szolgáltatásaival.
A napokban a Hungarotel területen elindított VIVAnet akció lényege, hogy bármely VIVAnet ADSL előfizetés választása esetén, az aktiválástól számított 1 teljes hónapon keresztül ingyen lehet internetezni. Az ingyenes időszak lejártát követően is - a területen megszokott árakhoz képest - kedvezőek a havi díjak, a kétéves Családi korlátlan csomag bruttó 8 970 Ft-ba kerül majd a második hónaptól. További kedvezmény, hogy a Családi és Irodai megrendelőknek wireless routert ad a cég ajándékba, az EXTRAdsl szolgáltatáshoz pedig a sávszélességtől függően akár négy darab ingyenes családi kapcsolatot is biztosít a VIVAnet.

A VIVAnet csomagjai között mindenki megtalálja a neki megfelelőt, hiszen a szolgáltató a Hungarotel területen is széles választékot biztosít: a Családi csomag 512Kbit, 1Mbit, 2Mbit, 3Mbit-es változatban kerül értékesítésre, az EXTRAdsl és Irodai szolgáltatásoknál 1Mbit, 2Mbit, 3Mbit, és 4Mbit-es csomagok lesznek forgalomban. Minden szolgáltatásnak egyik fontos eleme, hogy az előfizetés díja a modem szolgáltató általi biztosítását, kiszállítását és üzembe helyezését is tartalmazza.

A VIVAnettel azok is jól járnak, akik korábban már más szolgáltatónál előfizettek, hiszen az üzemszünetmentes szolgáltató váltás Hungarotel területen is kedvező feltételekkel valósítható meg. Az üzemszünetmentes szolgáltató váltással a VIVAnethez kerülő ügyfelek jogosultak az akciós feltételek szerint előfizetni, így nekik is jár az ingyenes időszak és a kedvezményes ár.