Díjnyertes F-Secure anti-vírus szoftver

forrás Prim Online, 2006. január 5. 11:06
Az F-Secure Corporation ma arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Anti-Virus Client Security 6.0 terméke elnyerte az amerikai InfoWorld magazin Best Anti-Spyware Solution (legjobb kémprogram elleni megoldás) díját a Technology of the Year (Az év technológiája) versenyben. Az értékelése szerint az F-Secure Anti-Virus Client Security rendelkezik a legjobb valósidejű védelemmel, és többek között ennek köszönhetően utasította maga mögé a tesztben részt vevő kilenc másik kémprogram elleni megoldást.
Doug Dineley, az InfoWorld Test Center főszerkesztője szerint „Az F-Secure Anti-Virus Client Security az összes tesztelt megoldás közül a legerősebb valós idejű védelmet nyújtja a kémprogramokkal szemben. A programot semmilyen trükkös megoldással nem lehet kicselezni.”

Az F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0 megjelenése előtt nem volt olyan termék a piacon, amely a vírusirtó, munkaállomás-tűzfal és behatolásvédelmi megoldásokkal, valamint integrált víruskitörés-figyelő és -jelző rendszerrel együtt kínált volna kémprogramok elleni védelmet. Az F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0 teljesen új biztonsági megközelítést alkalmaz, ugyanis a felhasználók tevékenysége alapján alakítja ki a védelmi szintet. A termék az ismert fenyegetésektől függetlenül is figyelemmel kíséri a gyanús rendszertevékenységeket, és ezzel a lehető legmagasabb szintű védelmet kínálja a felhasználóknak. A termék valós idejű védelmet biztosít a kémprogramok ellen, ugyanakkor telepítése és felügyelete nem bonyolultabb, mint a már jól ismert vírusirtó megoldásoké.