VIVAnet: Sikeres évzárás, további ADSL-akciók

forrás Prim Online, 2006. január 11. 12:05
A VIVAnet a tavalyi évet rendkívül sikeresen zárta. A siker kulcsa a fogyasztók igényeihez kialakított kedvező árú szolgáltatások bevezetése volt. Ezzel összhangban a VIVAnet ügyfeleinek száma nőtt.
A vállalat egész évben nagyon kedvező előfizetési lehetőségeket kínált a magán előfizetők és az üzleti szféra számára. Az év folyamán a Magyar Telekom mellett a Hungarotel szolgáltatási területen is elérhetővé váltak a VIVAnet ADSL szolgáltatásai, így ezekre már több, mint 1000 településen lehet előfizetni.

Az elmúlt egy év alatt a vállalat ADSL előfizetőinek száma két és félszeresére nőtt. Emellett a VIVAnet ügyfeleinek elégedettségét mutatja, hogy a VIVAnettől távozó előfizetők száma minimális volt a tavalyi évben.

A szolgáltató a tavalyi év sikereiből kiindulva a januári-februári időszakban is folytatni kívánja az ingyenes időszakot biztosító akcióját. Így a január-februárban FLEXIadsl, VIVAdsl Családi, VIVAdsl Irodai vagy EXTRAdsl szolgáltatásra T-Com területen előfizető ügyfelek az aktiválástól számítva két teljes hónapig ingyen internetezhetnek. Az üzleti szféra számára különösen kedvező lehet az EXTRAdsl csomagra történő előfizetés, hiszen az ingyenes időszakon túl, ezekhez a csomagokhoz egy vagy több ajándék VIVAdsl Családi 512-es csomagot és díjmentes wireless routert biztosít a VIVAnet, illetve az előfizetők egy vagy több PCMCIA wi-fi kártyát is kapnak ajándékba.

A VIVAnet Hungarotel területen is folytatja decemberben meghirdetett bevezető akcióját, amelynek keretében bármely VIVAnet ADSL csomag választása esetén az aktiválástól számított 1 teljes hónapon keresztül ingyen lehet internetezni.