Ingyenes internet amerikai szállodákban a Yahoo-tól

Genda Csongor Zoltán, 2006. január 12. 20:59
A Yahoo kereső- és tartalomszolgáltató az Egyesült Államokban a Sheraton szállodalánc üzemeltetőjével együttműködve, a jövőben ingyenes internetet kínál öt városban ezen szállodák vendégeinek. A szükséges WLAN illetve LAN-rendszerek kiépítését már befejezték a cég szakemberei - adta hírül a Webpronews online magazin.
Ezentúl a Sheratonban megszálló vendégek a szobájukban illetve a hotel bármely részében térítésmentesen csatlakozhatnak a világhálóra. A Yahoo külön extraszolgáltatást is nyújt a szálloda klienseinek, vagyis azok számára összeállítanak egy olyan aktuális online információs csomagot, amely tartalmazza az illető város térképét, kiemelve az érdemes látnivalókat valamint éttermeket, és tájékoztatják a vendégeket a várható időjárásról is. Ezen kívül az ingyen-net felhasználók harminc napon keresztül igénybe vehetik a Yahoo Mail Plus prémium levelezőrendszerét is több más webes szolgáltatással együtt.

Cammie Dunaway, a Yahoo illetékes menedzsere elmondta, hogy cégüknek ezáltal az a célja, hogy az internetezők igényeit a legmesszebbmenőkig kielégítsék, a fontosabb információkat és tartalmakat ezek rendelkezésére bocsássák, valamint szeretnének még több felhasználót magukhoz csalogatni.