Közönségdíjas a Canon

forrás Prim Online, 2006. január 15. 10:13
A Canon három aranyérmet szerzett a BERTL 2005-ös Közönségdíjas Pályázatán – a legjobbnak bizonyult a „Színes képminőség”, a „Szerződő felek” és a „Monokróm” kategóriákban is.
A Canon Europe három aranyéremmel is büszkélkedhet a BERTL által kiírt Közönségdíjas Pályázat eredményhirdetése után. A világ 47 országának legigényesebb és legtapasztaltabb digitális eszköz vásárlói és felhasználói körében a Canon vitte el a pálmát a „Felhasználói Színes Képminőség”, a „Külső szállító” és a „Monokróm Viszonteladó” kategóriákban.
 
A BERTL Közönségdíja a termékek helyett az egyes termékcsoportokon belül kiemelkedő teljesítményt nyújtó gyártókat jutalmazza. A díjat a kiadó viszonteladókból és végfelhasználókból álló olvasói szavazzák meg. Az olvasói vélemények egészéves felmérése alapján a BERTL a felhasználói kategóriában első díjjal jutalmazta a Canont a „Színes Képminőség” kategóriában, a viszonteladók szempontjából pedig két első helyezést ítélt oda a cégnek a „Külső szállító” és „Monokróm” kategóriákban.

Roberto Báez, a BERTL ügyfélkapcsolati elnök-helyettese a díjátadást követően elmondta: „Ezek a díjak közvetlenül a piac véleményét tükrözik.

Paul Rowntree
, a Canon Europe európai marketing menedzsere elmondta: „A BERTL Közönségdíját viszonteladók és vásárlók véleményei alapján szavazzák meg, akik mindannyian használnak digitális nyomtatókat, másolókat és multifunkciós készülékeket. A Canon igyekszik figyelembe venni a vásárlói igényeket, hogy a lehető legnagyobb mértékben ki tudjuk elégíteni az elvárásokat. Mivel ezeket a díjakat vásárlóink szavazzák meg, a helyezés számunkra még nagyobb jelentőséggel bír. Nagy örömünkre szolgál, hogy nemcsak a színes képminőség és a monokróm termékportfolió kategóriákban értünk el első helyezést, hanem szoftver- és megoldásválasztékunkat is figyelemre méltatták.”