Voks2006: online választási melléklet a FigyelőNeten

forrás Prim Online, 2006. január 19. 12:41
2006. január 19-étől Voks2006 néven internetes választási mellékletet indít a FigyelőNet. A folyamatosan frissülő site-on, országos szinten minden információ elérhető lesz a pártok jelöltjeiről, kampányáról, programjáról és vezetőiről.
A FigyelőNet Voks2006 nevű választási oldala elérhető önállóan a www.voks2006.hu-ról és az FN.hu-ról is. Az önálló menürendszerrel és egyedi designnal készült lap könnyen kezelhető az érdeklődők számára.

A választási melléklet az oldal indulásától az eredményhirdetésig, közszolgálati jelleggel a választások minden apró részletéréről leírást ad az olvasóknak. A látogató elemzéseket, háttéranyagokat talál és folyamatosan nyomon követheti a pártok népszerűségi mutatóit.

Hamarosan az oldalba beépített, navigálható országtérképen bárki kikeresheti a számára érdekes választókerületet, és egy helyen minden információt megtalál majd a korábbi és az ez évi országgyűlési választások jelöltjeiről, és a pártok eredményeiről, míg egy navigálható parlamenti patkón az eddigi országgyűlések összetételét tekinthetik majd át a szavazók, valamint minden korábbi parlamenti képviselő adatlapja elérhető az oldalról.

A Voks2006 a pártokat külön oldalon mutatja be. Részletesen elemzi a párt életét, bemutatja a meghatározó eseményeket, történéseket.

Az induló melléklet lehetőséget ad visszatekinteni az elmúlt választási kampányokra. A fontosabb eseményektől egészen a választók között terjedő sms-ekig.