A "Legértékesebb profik" a NetAcademiánál

forrás Prim Online, 2006. január 20. 16:23
11 éve indult el az a Microsoft-program, amely világszerte hivatalos elismerésben részesíti a kiemelkedő tudással rendelkező és a szakmai közösségek életében meghatározó szerepet vállaló informatikai szakembereket. A NetAcademia Oktatóközpont Magyarországon egyedülállón módon - Fóti Marcell mostani díjazása kapcsán - már két "MVP" cím birtokosa.
Kiemelkedő és megbízható szaktudás, informatikai közösségekben való példaértékű szerepvállalás - többek közt ezek azok a jellemzők, amelyek alapján a Microsoft minden évben kiosztja a "Most Valuable Professional", vagyis a "Legértékesebb profi" címet. A Windows Security területen Windows biztonsági szakértőként kifejtett szakmai aktivitásának elismeréseként most Fóti Marcell, a NetAcademia ügyvezetője kapta meg a címet, így Soczó Zsolttal együtt a NetAcademiának már két szakembere van a 10 magyar MVP között.

A Windows forráskódjába is belelátnak


A világ 81 országában összesen 2600 MVP titulussal rendelkező független szakember számára a Microsoft olyan szakmai erőforrásokat biztosít, amelyek révén tudásukat folyamatosan szinten tarthatják, illetve tovább mélyíthetik. Az MVP cím rangját jól jelzi, hogy a fejlesztői kategóriában megválasztott MVP-k - köztük a két éve, az elsők között MVP-nek választott Soczó Zsolt - a Windows forráskódjába is bármikor betekinthetnek.