Agnitum-D-Link OEM együttműködés Magyarországon

forrás Prim Online, 2006. január 24. 09:21
Az együttműködés értelmében a D-Link magyarországi disztribútorai az Agnitum Outpost Firewall tűzfalrendszerének licenceivel együtt kínálják annak több hálózati eszközét.
Az internet veszélyei ma már jóval komolyabbak lehetnek, mint használatának előnyei, ezért az otthoni és vállalati hálózatok védelme az IT technológiai fejlesztési törekvések legfontosabb kérdéseinek egyike. Minél több módon védjük a hálózatot, az annál biztonságosabb - a legjobb elérhető védelem pedig mind a felhasználók, mind pedig a hálózatok számára a szoftveres és hardveres tűzfalak együttes használata. Az IT biztonságtechnika vezető szereplői, a D-Link és az Agnitum együttműködést kötött annak érdekében, hogy e védelmi szint valóban mindenki számára elérhető legyen. A D-Link ezért VPN routereit Agnitum Outpost Firewall tűzfal licencekkel együtt kínálja.

Mindemellett a többszörösen díjnyertes Outpost személyes tűzfal rendszer a D-Link-felhasználóknak az eddiginél több finomhangolási és funkcionalitásbeli lehetőséget is biztosít, mint például az alkalmazásszintű hálózati kommunikáció szabályozása, az integrált kémprogramvédelem, a helyi hálózatokra is kiterjedő támadásészlelés vagy az Internetes aktív tartalmak egyedi szűrése.