A MeH óvatosságból foglalta le a leszámolás.hu domainnevet

MTI Sajtóadatbank, 2006. február 1. 09:05
A leszamolas2006.hu és a leszamolas.hu domainnevet, valamint ékezetes formáit óvatosságból foglalta le a Miniszterelnöki Hivatal - válaszolta a Magyar Nemzet információja kapcsán feltett újságírói kérdésre a kormányszóvivő a keddi kormányülést követő sajtótájékoztatón.
A Magyar Nemzet kedden címoldalon közölte, hogy a kancellária "leszámolásra készül", mivel ezt a domainnevet regisztrálták a Miniszterelnöki Hivatal kezdeményezésére.

Batiz András elmondta: az elszamolas.hu-t és az elszamolas2006.hu-t, az elszamolunk.hu-t, valamint ezek ékezettel írt verzióit azért foglalta le a MeH, hogy a kormány előtt hétről hétre megjelenő jelentések, amelyek a családtámogatási rendszer átalakításáról, a nyugdíjrendszert érintően, valamint a gazdasági és az adóügyi változásokról születnek, megjelenhessenek az interneten, hozzáférhetővé váljanak az érdeklődők számára.

A leszamolas.hu-t, leszamolas2006.hu-t a szóvivő szavai szerint óvatosságból foglalták le. Ha "valaki véletlenül elütné" a jelentések közzétételét szolgáló internetes címet, akkor így is megtalálja az elszámolás oldal tartalmát.