Megatrend 2000 Rt. mint Microsoft Kisvállalati Termékspecialista

forrás Prim Online, 2006. február 7. 14:52
A Megatrend 2000 Rt. megszerezte a Microsoft Kisvállalati Termékspecialista minősítést. A Kisvállalati Termékspecialista program célja a kisvállalatok tudatosabb kiszolgálása, amelyet a Microsoft a partnerhálózatára támaszkodva kíván megvalósítani.
A végfelhasználói körnek szóló üzenet hitelességét a Kisvállalati Termékspecialisták valódi kompetenciája biztosítja, azaz rendelkezniük kell azzal a technológiai, szakmai és kereskedelmi tudással, amely összhangban van az ügyfelek valós igényeivel. Ennek érdekében a Microsoft összeállított egy célzott képzési csomagot, amelynek elvégzése és a vizsga letétele a Kisvállalati Termékspecialista Programban való részvétel egyik követelménye.

Dobi Imre, a Megatrend 2000 Rt. IT Infrastruktúra ágazat vezetője elmondta, hogy az elsők között teljesítették a minősítéshez szükséges feltételeket. A minősítés megszerzésével a Kisvállalati Termékspecialista Program keretében a Microsofttal szorosabb, differenciáltabb partneri együttműködés alakítható ki, ezáltal kínálva több üzleti lehetőséget a divízió részére. A Megatrend 2000 Rt. így a megszokottnál is magasabb szinten tudja a kis-és középvállalati ügyfelek igényeit kiszolgálni.

A minősítés megszerzése a Microsoft partnerkapcsolati rendszerében történő előrelépésben is fontos szerepet játszik, hiszen a minősítés megszerzésével a Megatrend 2000 Rt. közelebb került Gold Certified Partnerséghez.