Bővül a T-Online ADSL portfólió az Invitel területén

Kiss Ádám Zoltán, 2006. február 16. 20:01
Február 15-től a T-Online Magyarország DSL lakossági termékcsaládjából a Család és a Megasztár Multimédia csomag is elérhetővé válik az Invitel szolgáltatási területén élők számára.
Míg korábban a T-Online Magyarország Start belépő szintű csomagjához lehetett hozzáférni a 24-es, 25-ös, 27-es, 28-as, 33-as, 57-es, 62-es, 63-as és 88-as telefonkörzetekben, február közepétől már a vállalat nagyobb sávszélességű, bővített tartalmú csomagjait is el lehet érni az ország többi részéhez képest azonos árakon.

A Család csomaggal, az Axer böngésző segítségével a gyerekek is bátran netezhetnek, hiszen a gyerekbarát kezelőfelülettel rendelkező böngésző kizárólag a nekik szánt és a szülők által engedélyezett oldalak elérését teszi lehetővé. A Család csomagnak a T-Online vírusvédelmi megoldása is része, így ez a nagy sávszélességű kapcsolat teljes körű megoldást nyújt minden családtag számára.

A Megasztár Multimédia csomag elsősorban azoknak a felhasználóknak szól, akiknek fontos a gyors letöltési sebesség és a nagy sávszélesség, akik elsősorban szórakozásra használják az internetet, hiszen havi bruttó 1500 Ft értékben az előfizetők bátran válogathatnak a T-Online Zeneáruházának illetve a Tékájának kínálatából. Emellett korlátlanul nézhetik online az AXN tévécsatornát, illetve díjmentesen csemegézhetnek a TV2 zenei tehetségkutató műsorának, a Megasztárnak folyamatosan bővülő videó kínálatából és első kézből tekinthetik meg 2006 legnagyobb versenysorozatát az interneten.