T-Mobile: Megasztár 3G-s televíziós közvetítések mobilra

forrás Prim Online, 2006. február 24. 11:34
Szombat este megkezdődnek az ország egyik legnépszerűbb műsora, a Megasztár döntői, így több hónapon át egy ország szurkolhat ismét a kedvenceknek. Az előre borítékolhatóan sok izgalmas pillanattal szolgáló adásokat kizárólag a T-Mobile ügyfelei nézhetik majd 3G mobiljaikon.
Tavaly augusztusban a T-Mobile az országban elsőként indította el a 3G szolgáltatást. A társaság a Budapesten és Debrecenben elérhető harmadik generációs hálózatán a videotelefonálás, a Mobil Zenegép és a gyors mobilinternet mellett a kiváló képminőséget nyújtó Mobil TV-t kínálja előfizetőinek. A legnagyobb hazai mobilcég 3G mobillal rendelkező ügyfelei a Mobil TV-nek köszönhetően február 25-től az elkövetkező 11 hétben telefonjukon is megnézhetik a Megasztár döntőit.

Az új helyszínről, a TV2 stúdiójából élőben közvetített műsor a t-zones 3G WAP-portálon keresztül lesz elérhető mobilon. Az új helyszín mellett a szabályok is változtak. A három legkevesebb szavazatot kapott versenyző közül egyiküket a zsűri küldi tovább a versenyben, ő azonnal visszatér a többiek közé. A másik két énekes ezután „párbajt vív”, azaz a két versenyző egy-egy dalt énekel, ami alapján a nézők dönthetik el, hogy végül ki maradjon bent.