Erősíti kkv- presales csapatát az SAP

forrás Prim Online, 2006. február 28. 10:21
Az SAP Hungary Kft. bejelentése alapján a 2006-os évnek megerősített kis- és középvállalati presales csapattal vág neki a hazai informatikai piac egyik legnagyobb szoftvercége.
Az SAP-hoz csatlakozó két szakember, Tracsek Ferenc és Csiszár Gabriella az SAP szoftver átfogó ismeretével és többéves szakmai tapasztalatával segíti az SAP-t abban, hogy magasabb színvonalú tanácsadási szolgáltatást nyújthasson leendő kis- és középvállalati ügyfelei számára. A presales terület kibővítése egyben az értékesítést megelőző tanácsadásnak a szervezeten belüli kiemelkedő fontosságát is jelzi.

Tracsek Ferenc immár hetedik éve az SAP üzleti intelligencia szakértője. 2006. január 01-től az SAP presales csapatát erősíti elsősorban BW, SEM és CRM területeken. 2000-ig a Fővárosi Vízművek Rt-nél dolgozott, mint SAP-s modulgazda, itt ismerkedett meg a BW elődjével az SAP vezetői információs moduljával (EIS). Pályafutását a UNITIS Rt-nél folytatta, ahol számos BW és SEM projektben vett részt, 2000 óta oktat az SAP akadémia BI területén.

Csiszár Gabriella 1998-ban végzett a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán. Pályakezdőként a Budapesti Erőmű Rt-nél helyezkedett el számviteli területen. Itt sajátította el a pénzügyi és számviteli folyamatok gyakorlati ismereteit. 1999-2000-ben kulcsfelhasználóként részt vett az SAP rendszer bevezetésében az Erőműnél, itt találkozott először az SAP-val. 2001. januártól a KPMG-nél SAP vezető tanácsadóként tevékenykedett. Számos SAP bevezetési projektben vett részt, mint tanácsadó, valamint szakmai vezető és integrációs tanácsadó. 2005. decembertől az SAP Hungary csapatában dolgozik presales területen.