3C plc: megújult nagykereskedelmi divízió

forrás Prim Online, 2006. március 1. 13:12
Az angliai központú Consolidated Communications Corporation ("3C plc"), orosz és közép-európai telekommunikációs és internetszolgáltató vállalat bejelentette, hogy nagykereskedelmi központja stratégiai jelentőségű átszervezése a központ londoni átköltözésével befejeződött.
A 34 éves Jonathan Ousey-t a vállalat nagykereskedelmi igazgatójává nevezték ki, és munkahelye a 3C londoni irodájában lesz. Ousey 12 éves tapasztalattal rendelkezik, előző munkahelye a Interoute Communications Ltd and Cable and Wirelessnél volt.
Anna Selezneva (40) a 3C oroszországi nagykereskedelmi üzletágának vezetését veszi át. Selezneva előzőleg a Teleglobe-nál, az AT&T-nél ésa Teliánál szerzett tapasztalatot.

A 3C-nél most került sor a Prime Carrier nevű szoftverfejlesztő cég (carrier to carrier és végfelhasználói telekommunikációs megoldások) telekommunikációs nagykereskedők részére fejlesztett MOST elnevezésű előhívókód és díjkezelő szoftverének telepítésére. Az új szoftverrendszer gyors adatkezelési tulajdonságai a szolgáltatást jóval hatékonyabbá teszik.