Samsung MP3 lejátszó csúcskapacitással

forrás Prim Online, 2006. március 6. 10:15
A Samsung Electronics a 2006-os CES kiállításon mutatta be legújabb hordozható médialejátszóját, az YP-Z5 névre keresztelt modellt. A mindössze 57 grammos, ultra-vékony digitális MP3 lejátszó egyetlen feltöltéssel akár 35 órán keresztül is használható.
Az új Samsung lejátszó alkalmas JPEG képek nézegetésére, valamint támogatja az MP3, WMA és WMA DRM10 formátumokat. A készülékbe beépített DNSe (Digital Natural Sound Engine) technológia garantálja, hogy a felhasználó minden igényt kielégítő körülmények között hallgathasson zenét.

A 1,8” színes LCD kijelzőn - ami az egyik legnagyobbnak számít kategóriájában - könnyen lehet fényképeket és fotóalbumot nézegetni.

Az elegáns készülék fekete színben is kapható lesz. A lejátszó külső borítása alumíniumból készült, így védelmet nyújt a karcolásoktól és a piszoktól is.

A YP-Z5 az első olyan 2- illetve 4 GB flashmemóriás MP3 lejátszó, amely támogatja a különböző zeneletöltő programokat, mint például az MTV Urge, a Napster, a Rhapsody, illetve a Yahoo.

A Samsung YP-Z5-t 2006 márciusában mutatják be Magyarországon, 2 GB kapacitással lesz megvásárolható.

Ajánlott fogyasztói ára: 62.990 Ft.